آموزش نصب تگ منیجر روی سایت

آموزش نصب تگ منیجر بر روی سایت

در این مقاله می‌خوانید

گوگل تگ منیجر چیست‌؟

یک سیستم مدیریت TAG  است که به شما امکان می دهد کدهای اندازه گیری و ایونت های مربوطه را به سرعت و به راحتی به روز کنید که مجموعاً به عنوان برچسب (TAG) در وب سایت یا برنامه تلفن همراه خود شناخته می شوند.

ساخت اکانت در گوگل تگ منیجر

هنگامی که بخش کوچکی از کد Tag Manager به پروژه شما اضافه شد، می توانید با خیال راحت و به راحتی تنظیمات تگ های تجزیه و تحلیل و اندازه گیری را از یک رابط کاربری مبتنی بر وب اجرا کنید. لازم به ذکر است که ابتدا باید آن را به وب سایت خود اتصال دهید و بعد از آن میتوانید تگ ها و ایونت های خود را با آن فعال کنید.
سپس می‌توانید از رابط کاربری مبتنی بر وب Tag Manager برای تنظیم برچسب‌ها، ایجاد محرک‌هایی که باعث می‌شوند برچسب شما در هنگام رخ دادن رویدادهای خاص فعال شود و متغیرهایی ایجاد کنید که می‌توانند برای ساده‌سازی و خودکارسازی پیکربندی‌های برچسب خود استفاده شوند.

مجموعه‌ای از برچسب‌ها، محرک‌ها، متغیرها و پیکربندی‌های مرتبط نصب‌شده در یک وب‌سایت یا برنامه تلفن همراه، کانتینر نامیده می‌شود. ظرف مدیریت برچسب می‌تواند جایگزین سایر برچسب‌های کدگذاری شده دستی در یک سایت یا برنامه شود، از جمله برچسب‌های Google Ads، Google Analytics، Floodlight و برچسب‌های شخص ثالث.

مقاله پیشنهادی : ثبت مکان در گوگل مپ چگونه است ؟

ساخت اکانت در گوگل تگ منیجر

برای نصب گوگل تگ منیجر ابتدا وارد Google Tag Manager شوید (یادتون باشه که فیلترشکن خودتون رو روشن کنید) شما باید برای خودتون اکانت بسازید با کلیک بر روی Create Account وارد بخش ساخت اکانت میشوید در این قسمت باید اسم اکانتتون رو مشخص کنید و نام کشور رو وارد کنید (نتاسفانه ایران وجود نداره) و یک Container بسازید (شما میتونید داخل هر اکانت چندتا Container داشته باشید) و در بخش Target Platform وب Web انتخاب کنید و بعد از کلیک بر روی create اکانت شما ساخته شده است.

اتصال تگ منیجر به سایت

برای اتصال تگ منیجر به سایت به دوروش میتونید پیش برید ( البته راه دوم برای وب سایت های وردپرسی هست) 

راه اول : مناسب همه سایت ها

با زدن  بر روی آی دی میتونید کد های اعلامی رو کپی کنید یادتون باشه که باید کد اول رو داخل head  فایل header.php قرار بدید و کد دوم رو در تگ body فایل header.php قرار دهید .

راه دوم : مخصوص وب سایت وردپرسی (تگ منیجر در وردپرس)

برای اتصال ابتدا باید پلاگین Header Footer Code Manager رو نصب کنید و بعد از فعال سازی با زدن Add New Snippet وارد بخش قرار دادن کدها میشوید و یکی باید با لوکیشن header بسازید و یکی با لوکیشن footer (ما دسترسی به ابتدای تگ body نداریم ولی با قرار دادن کد در footer هم اتصال ما انجام میشود.

بیشتر بدانید : بازاریابی چیست ؟

اتصال ما به وبسایت انجام شده و تمام.

 

اموزش رایگان گوگل تگ منیجر رو میتونید تو کانل یوتوب ما دنبال کنید و یا منتظر نوشتن آموزش ها باشید.

 

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *